németország
kedvenc kerékpárjai
magyarországon!

Bulls kerékpár.

 

 

A BULLS kerékpár hazánkban eddig a  kevésbé ismert márkák közé tartozott, de akik a maraton versenyzés területén otthon vannak, vagy csak egyáltalán érdekli őket a hegyikerékpározás azok biztosan hallottak már a híres/hírhedt Karl Platt/Stefan Sahm párosról akik nagyjából mindent megnyertek amit párosban meg lehetett, a Transalptól a Cape Epic megamaratonig.

 

A BULLS csapat tagjai között van Tim Böhme német maraton bajnok, és Urs Huber kétszeres svájci maraton bajnok vagy éppen Thomas Dietsch, a franciák négyszeres maraton bajnoka! De említhetnénk Timo Scheider DTM (német túraautó bajnokság) bajnokot, aki nem csak a fizikai felkészülését végzi Bulls bringákkal, hanem sikeresen teljesítette a Cape Epic maratont is Afrikában. A BULLS csapat már 2007 óta közreműködik a fejlesztésekben, tesztelésekben amellett hogy számtalan érmet zsebeltek be az évtized folyamán. Ennek köszönhetően a paletta – főleg az xco/maraton szegmens közép és felső kategóriás gépei – jól átgondoltak, gyakorlatilag sport felhasználásra és versenyzésre kész modelleket tartalmaz.

 

Versenyzői tapasztalatból tehát nincsen hiány az 1995-ben alapított cégnél. A BULLS csapat már 2007 óta közreműködik a fejlesztésekben, tesztelésekben amellett hogy számtalan érmet zsebeltek be az évtized folyamán.

 

A több mint egy milliárd EUR-s árbevételű BULLS hagyományos struktúrában kínálja a kerékpárokat.

Jelenleg 12 országban több mint 1000 kereskedővel vannak jelen, közte most már hazánkkal is a Speed-Way kerékpárüzlet jóvoltából.

 

A BULLS a ZEG csoport tagja, ami az egyik legnagyobb kerékpárgyártó Európában. Különlegessége, hogy a hagyományos értékesítési modell ellenére azonos, vagy kedvezőbb árakat tudnak nyújtani, mint a kizárólag online csatornákon árusító márkák.

 

A BULLS kerékpárok a legmagasabb minőségi szintet képviselik.

Elektromos kerékpár (E-Bike, Pedelec kerékpár), Országúti, MTB és Cross-trekking kerékpár, mind-mind megtalálható a palettán. Elektromos kerékpár vonalon igazi specialistának számít, az egyik legtöbbet eladott márka európában. A mountain-bike vonal is nagyon erős, jól átgondolt modelleket kínálnak, kiváló ár/érték arányban.

 

A végére egy kis érdekesség: 

 

A 2016-os dél-afrikai megamaratonon, a Cape Epic-en, a Team BULLS, Karl Platt/Urs Huber párost (akik megnyerték egyébként a versenyt) Stefan Sahm követte végig egy HD kamerákkal felszerelt E-Stream EVO FS elektromos kerékpár nyergében és nem csak ez a nagyszerű videó született Project Zebra néven, hanem a verseny alatt élőben tudtad a kamerák által közvetített képet nézni! Ennél intenzívebb élményt nehéz lenne a rajongóknak nyújtani virtuálisan.