gallery/ebike

Brose Drive S néven újul meg az etalon e-bike meghajtás

brose drive s bulls speed-way

A Brose elektromos meghajtásrendszer méltán rendelkezik hatalmas rajongótáborral. Nagy teljesítmény, zajtalan működés és a természetes kerékpározás élménye. Közel 3 szezon után újul meg a  rendszer: tovább növelt teljesítmény kapunk egy hatékonyabb motorral és új szoftveres hátérrel. A hatékonyság növelésének egyik kulcsa volt a melegedés kezelése, az újratervezett motor egyik fő sajátossága az új anyagok és technológiák tervezése és beépítése. A felhasznált, hőtechnikailag kedvezőbb tulajdonságú alapanyagok mellett a motor egyes elemei között és a motorház belső falán hűtőbordák is helyet kaptak. A maximális teljesítmény ugyan nem változott, de annak "kinyerése" igen. A megújult szenzorok és szoftver segítségével a 90 Nm csúcsnyomatékot nagyobb sprektumban nyerhetjük ki a motorból, a csúcsnyomaték egy szélesebb pedálfordulat tartományban vált elérhetővé. A szoftver javítja az akkuban tárolt energia felhasználásának hatékonyságát, továbbá hozzáférést enged energiafelhasználási profil létrehozásához. Egyedileg állíthatjuk be, a különböző rásegítési fokozatokban mekkora rásegítést kérünk, illetve előre kalkulálhatunk az akkuban tárolt energia időbeni elosztásával. Ez korábban már elérhető volt a Brose motort használó Specialized Turbo Levo kerékpárok saját szoftvereinél, és ez most kiterjesztésre került az összes új Brose rendszerre. 

brose drive s bulls speed-way

A gyártó ígéri, a termék népszerűségét a korábbi években megalapozó érzékeny viselkedés és természetes hajtásélmény továbbra is rendelkezésünkre fog állni. Méréseik szerint a teljesítménynövekedés nem fog a hatótáv rovására menni, gazdaságosabb erőforrás kezeléssel rendelkezik a rendszer. A Drive S korábbi 15.000 km-es szervizciklust is megörökölte elődjétől, így tartósság és megbízhatóság terén sem várhatunk változást.     

gallery/brose-drive-s-test-e-mountainbike-17-von-21

A Bulls E-Stream EVO sorozat a BULLS egyik büszkesége, évek óta nagy népszerűségnek örvend. Az E-Stream család Brose meghajtást használ, és 2018-tól a Brose Drive S motorokat is megtaláljuk a sorozat kerékpárjain. Az E-Stream EVO AM 150 mm-es rugóúttal rendelkezik, és az összes elemében ehhez a mozgáshoz hangolt alkatrésszel és kiegészítővel lett ellátva. Mindent tud, amit a modern trail bringák. Vagy talán egy picit többet is...

gallery/first-look-bulls-e-mountainbike-2018-33-1140x760

BULLS E-Stream EVO AM4 adatlap:

Villa:                                     RockShox Lyric 150 mm
Tag:                                      RockShox Deluxe RT 150 mm
Motor:                                  Brose S Motor, 
Akku:                                   BMZ integrated, 650 Wh

Fékek:                                 Magura MT5
Váltás/meghajtás:               Shimano Deore XT
Nyeregcső:                         Kindshock Lev Integra
Kormányszár:                     Monkey Link 55 – 65 mm
Kormány:                            BULLS 760 mm
Külsők:                               Schwalbe Magic Mary/Nobby Nic 2.8″
Kerékszett:                         BULLS Eccentric35/Styx

gallery/first-look-bulls-e-mountainbike-2018-35-980x653
gallery/first-look-bulls-e-mountainbike-2018-38-980x653

Forrás: ebike-mtb.com

Az alumínium ház német csúcstechnikát rejt

Szélesebb pedálozási tartományban is hozzájutunk a maximális nyomatékhoz

Az új motor akár a régebbi kerékpárokba is beszerelhető utólag

A Bulls E-Stream EVO EVO AM4 társaságában nem találsz majd leküzdhetetlen terepet

A Bulls elektromos kerékpárokat itt találod: BULLS E-BIKE kínálat